Naslednji turnir
Miklavžev turnir 2018
Mengeš - 15. 12. 2018

Zadnji turnir
Mengeš Open 2018

Slovenski pokal 2018/19
1. Bernard Rjavec 236
2. Anže Božič 230
3. Nejc Škrlep 190
4. Bernard Škrlep 180
5. Tim Weisseisen 133

Osnovnošolci
1. Jakob Zalokar Obadič 60
2. Lenart Zalokar Obadič 55
3. Jakob Osenk 50

Pokrovitelji
Kolesarski center
Sevnica
OŠ Franceta Prešerna
Kranj

Nakup namiznega hokeja
in nadomestnih delov

Kontakt: nhzs.info@gmail.com


Trojna zmaga Škrlepov (tudi) na Kranj Openu 2016
03.05.2016 2016b 01:40
Na zadnjem turnirju v Kranju se je zbralo 13 tekmovalcev, dočakali pa smo tudi povratek Bernard Rjavca, ki je bil z namiznohokejske scene odsoten več kot dve leti. Naj spomnimo, Bernard je zadnjič nastopil 13. aprila 2014 na Czech openu, teden dni pred tem pa je zmagal na Kranj Openu, kjer je v finalu ugnal Tima Weisseisna, še vedno najvišje uvrščenega Slovenca na ITHF lestvici!

Njegov povratek je seveda zelo poživil turnir. V prvi tekmi je sicer nepričakovano izgubil proti Davidu Dobrašu, v drugem krogu nato iztržil remi proti Lenartu Travnu, do prve zmage pa nato prišel proti Mihu Škrlepu.  V 4. krogu pa je že povozil Roka Škrlepa z visokih 7:1!!!
Seveda pa so imeli tudi ostali tekmovalci svoje računice. In kikse. Na koncu je bil najbolj prepričljiv Jaka z zgolj dvema porazoma, za njim pa so se s tremi porazi razvrstili Anže, Rok in Bernard Škrlep. Z nekaj več "kiksi" sta bila nato peti Bernard Rjavec in šesti Nejc Škrlep. V play off se je po zmagi nad Mihom Škrlepom v zadnjem krogu uspelu uvrstiti tudi Lenartu Travnu, osmi pa je bil Matjaž Traven.

V četrtfinalu sta Jaka in Anže izkoristila dobro izhodišče in zmagala s 3:0. Večji boj smo pričakovali med Rokom in Nejcem (0:3 za Nejca),
dvoboj Bernardov pa je bil "epski", s 3:1 pa je slavil Škrlep.

Jaka je nadaljeval s prepričljivo predstavo v polfinalu (3:0 proti Bernardu), Nejc pa je nadgradil uspeh iz četrtfinala s 3:1 proti Anžetu.

V finalu je Nejc našel svoj "centermove" in z n jim spravljal v obup Jaka ter prišel do svoje prve zmage letos.
V tekmi za tretje mesto sta Anže in Bernard kot že ničkolikokrat igrala pet tekem, tokrat pa je bil v zadnji uspešnejši Bernard in tako lepo zaokrožil trojček Škrlepov na vrhu.

Rezultati

Nova sezona se začne 8. oktobra s Slo Open-om.

V skupnem seštevku Slovenskega pokala je slavil Jaka, drugi je bil Nejc in tretji Bernard, vsi Škrlep.

Med osnovnošolci je prvo mesto osvojil Miha Škrlep, drugi je bil DOminik Štern, tretja pa Mojca Škrlep.