Naslednji turnir
Miklavžev turnir 2018
Mengeš - 15. 12. 2018

Zadnji turnir
Mengeš Open 2018

Slovenski pokal 2018/19
1. Bernard Rjavec 236
2. Anže Božič 230
3. Nejc Škrlep 190
4. Bernard Škrlep 180
5. Tim Weisseisen 133

Osnovnošolci
1. Jakob Zalokar Obadič 60
2. Lenart Zalokar Obadič 55
3. Jakob Osenk 50

Pokrovitelji
Kolesarski center
Sevnica
OŠ Franceta Prešerna
Kranj

Nakup namiznega hokeja
in nadomestnih delov

Kontakt: nhzs.info@gmail.com


B. Rjavec do prve zmage v sezoni
09.03.2013 2013b 10:32
V Kranju je potekal 5. turnir za Slovenski pokal, na katerem je do svoje prve zmage v tej sezoni prišel Bernard Rjavec s čimer je ponovno prevzel vodstvo v skupnem seštevku.
V rednem delu se je vsem 4 nosilcem pričakovano brez večjih težav  uspelo prebiti v nadaljevanje tekmovanja. Največje presenečenje je tako kot lani pripravil Aljaž Božič, ki se je uvrstil na odlično peto mesto. Za njim se je uvrstil nekoliko nemotivirani Jan Stankovič, ki bi se z malo več borbenosti verjetno lahko uvrstil višje. Dean Bolič tokrat v rednem ni prikazal ravno svojih najboljših iger, a se je nekoliko odkupil v četrtfinalu. Za njim se je uvrstil Irnes, ki je prikazal zelo dobro igro v napadu, a žal je obramba še vedno njegova šibka točka. Moramo pa pohvaliti igro Gala Skalarja, ki je po enoletnem premoru zbral solidno število točk. Blizu presenečenja je bil že v svoji prvi tekmi, ko je šele v zadnji izdihljajih tekme izgubilo klonil proti Anžetu. 
 
V četrtfinalu sta Bernard in Klavdij rutinirano prišla do uvrstitve v polfinale, v drugih dveh dvobojih pa je šlo precej bolj na tesno. Medtem ko je imel Anže kar nekaj dela proti Janu, ki se je odlično boril za razliko od rednega dela, se je moral Nejc za zmago proti Deanu pošteno potruditi. Deanu je le malo zmanjkalo do prve uvrstitve v polfinale, saj je bila tekma namreč odločena šele v podaljšku odločilne pete tekme. 
 
V polfinalu smo videli zelo tesen dvoboj med Bernardom in Klavdijem, v katerem je Bernard tudi z nekoliko sreče prišel do končne zmage. V drugem polfinalu se je Nejc po začetnem porazu v prvi tekmi nekoliko prebudil in nudil dober odpor proti Anžetu, a vendar je bilo premalo. V finalu pa Bernard ni dopustil presenečenja in stvari postavil na pravo mesto.
Naslednji turnir bo 9.marca v Celju. Vabljeni!


 
HTML Comment Box is loading comments...